vineri, 5 iunie 2009
Somon si orez cu castane
Ingrediente:
1 cana orez Basmatti
2 cani apa
4 fripturi somon
2 Linguri unt
Garnitura castane:
450 g castane proaaspete,decojite,tocate
2 Linguri unt
2 lingurite zahar brun
2 Linguri patrunjel tocat
Pregatire:Orezul:aduci la fiert 2 cani apa,pui orezul,acoperi,aduci iar la fiert.Reduci focul la mic si fierbi 15 min.Cand e gata pui 1/2 amestec castane,amesteci bine.Decorezi cu putin patrunjel tocat.
Somonul:topesti 2 linguri unt si ungi putin ambele parti ale fiecarei bucati somon,pui pe gratar,cca 10 min,timpul este in functie de grosimea bucatii.Decorezi cu 1/2 ramasa de amestec castane.
Garnitura castane:topesti 2 linguri unt in tigaie,adaugi castanele tocate si zaharul brun,le sotezi pana sunt aurii.
Reteta aici:
SALMON AND RICE WITH CHESTNUTS
http://www.chestnutsonline.com/recipes.htm
Etichete:
castane,
Condimente,
friptura,
Iunie 2009,
orez,
patrunjel,
Peste,
somon,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu