vineri, 5 iunie 2009
Supa de dovleac
Ingrediente 4-6 portii:
1,25 litri supa/bulion carne,plus carne
1 kg dovleac,decojit,feliat
1/2 lingurita ghee/unt clarificat
1 Lingura faina simpla
Pregatire:
1.Aduci supa la fiert,adaugi dovleacul gatesti la foc mic pana e moale cca 30 min,iei de pe foc.
2.Topesti untul in cratita mica,adaugi faina,amesteci usor pana cand incepe sa fie maro.Pui putina supa,amesteci bine.Transferi amestecul faina peste dovleac,amesteci bine.
3.Pasezi in blender,repui pe foc,aduci la fiert,ajustezi gustul,servesti imediat.
Reteta aici:
Shourbet Ya’teen
http://homemade-recipes.blogspot.com/2007/06/shourbet-yateen.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu