Ingrediente:
150 g faina
150 g amidon
6 oua
300 g zahar pudra
1 plic vanile
100 g lamaie
1 plic praf copt
sare
MDP:
Separi albusurile de galbenusuri.Amesteci galbenusurile cu 200 g zahar,coaja lamaie,praful de copt dizolvat in suc lamaie,vanilia,sarea.La sfarsit pui faina si amidonul.Bati spuma tare albusurile,adaugi restul de 100 g zahar,le bati impreuna pana spuma se ingroasa,le amesteci cu restul compozitiei.Torni in tavi tapetate cu hartie si coci la foc iute la inceput,iar dupa ce a crescut reduci focul.
Almanahul gospodinei
miercuri, 25 noiembrie 2009
Pandispan pufos
Etichete:
aluaturi,
amidon,
Blat tort,
Cartile mele de bucate,
Condimente,
Desert,
lamaie,
Noiembrie 2009,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu