Ingrediente:
400 g carne porc
200 g carnati afumati
150 g creier
300 g ciuperci
25 g bulion tomate
20 g usturoi
150 g ulei
2 legaturi verdeata
150 ml vin
sare
MDP:
Tai carnea bucati mici,sarezi,prajesti in ulei,adaugi carnatii feliati si ciupercile taiate straifuri si calite in ulei.Usturoiul feliat se caleste in ulei,se adauga creierul taiat cuburi,se mai caleste cateva min,apoi se amesteca cu carnea si se trag in continuare.Se stinge cu bulion amestecat cu vin si verdeata tocata mic.Potrivesti de sare,mai fierbi cateva min.Se consuma calda cu mamaliguta.
Almanahul gospodinei
miercuri, 25 noiembrie 2009
Gustare pt gurmanzi
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
carnati,
Cartile mele de bucate,
ciuperci,
Condimente,
creier,
Noiembrie 2009,
Porc,
rosii,
usturoi,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu