6-8 portii
Ingrediente:
350 g faina
15 g drojdie
1 pahar lapte
sare
80 g zahar
80 g unt
3 galbenusuri
100 g chimen
MDP:
Faci maiaua din:1/2 pahar lapte,drojdie si 40 g faina.Cand a crescut,amesteci cu restul de faina,sare,2 galbenusuri,restul de lapte,zaharul si la urma untul.Lasi la crescut,faci mici painisoare si asezi in tava unsa cu unt,lasi iar la crescut.Ungi cu galbenus si presari chimen.Coci la foc moderat 15-20 min.
Preparate de arta culinara-Iosif Strasman si Ion Radu
marți, 24 noiembrie 2009
Painisoare cu chimen
Etichete:
Aperitiv,
Cartile mele de bucate,
chimen,
Condimente,
Noiembrie 2009,
Paine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu