Ingrediente:
25 g unt
25 g faina
250 ml zeama carne
15 ml otet
1 lingurita mustar
150-200 g ciuperci
100 g unt
sare
MDP:
Topesti 1/2 din unt in cratita,adaugi faina,rumenesti usor,pui zeama de carne,mustar,sare.Amesteci si lasi sa fiarba un clocot.Tai ciupercile felii subtiri.Pui o parte din untul ramas intr-o cratita,pui ciupercile,amesteci,lasi sa fiarba inbusit.Dupa ce s-au inmuiat se pun in sosul de mustar,amesteci,adaugi putin unt,dai un clocot.Se serveste la diferite preparate din carne.
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
miercuri, 25 noiembrie 2009
Sos pt friptura
Etichete:
Cartile mele de bucate,
ciuperci,
Condimente,
friptura,
mustar,
Noiembrie 2009,
sosuri,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu