Ingrediente:
500 g cartofi
2-3 morcovi
1-2 radacini patrunjel
1 telina mica
150 g mazare
castraveciori murati
gogosari acrii
maioneza
masline
1 legatura patrunjel
MDP:
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare,se taie cubulete.Zarzavaturile se fierb,se taie cuburi mici.Albusurile fierte ramase de la maioneza se toaca marunt,la fel castravetii,gogosarii,se pun in castronul cu cartofi,se adauga mazarea scursa de apa,zarzavaturile.Peste ele se pune o parte din maioneza,se amesteca bine.Se asaza pe platou,se imbraca in maioneza,se decoreaza cu masline,gogosar,patrunjel.Se serveste la 1 ora de la praparare.Se pastreaza la frigider de pe o zi pe alta.
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
miercuri, 25 noiembrie 2009
Salata rustica
Etichete:
Cartile mele de bucate,
cartofi,
castraveti,
Condimente,
Conserve,
gogosari,
maioneza,
masline,
mazare,
morcov,
Noiembrie 2009,
patrunjel,
Salate,
telina
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu