Ingrediente:
600-700 g carne pasare
2 lingurite pasta tomate/1 Lingura bulion/250 ml rosii in bulion/250 ml suc rosii
2 legaturi marar
1 legatura patrunjel
cateva frunze tarhon
ulei
sare
piper
MDP:
Se pragatesc chiftelele din:carne,1 ceapa mijlocie,1 felie paine alba inmuiata in apa/lapte,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,2 oua,sare,piper,1 lingurita Vegeta-facultativ.Se fac bile cu mana umeda,se prajesc in ulei incins.
Se incinge uleiul in cratita,se pune pasta tomate subtiata cu apa,se adauga verdeata tocata marunt,asezonezi cu sare,piper,se fierbe 5-10 min,se adauga perisoarele.Se tin pe foc mic sa fiarba,15 min.Servesti calde cu garnitura de salata verde/castraveti.
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
miercuri, 25 noiembrie 2009
Perisoare cu sos de rosii si verdeturi
Etichete:
Cartile mele de bucate,
Condimente,
Mancare,
marar,
Noiembrie 2009,
patrunjel,
Pui,
rosii,
sosuri,
tarhon
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu