Ingrediente:
3 castraveti
150 g fasole fidea
200 g cartofi
150 g varfuri sparanghel
60 g capere
sare
mustar
50 g ulei
1 galbenus
1/2 lamaie
3-4 ridichi
MDP:
Castavetii se curata,se taie in cate 5 bucatele si se scobesc la un capat.Se prepara salata ruseasca(vezi reteta) din:cartofi,fasole fidea,capere,varfuri sparanghel si se amesteca cu maioneza facuta din:1 galbenus,ulei,sare,mustar,suc lamaie.Se amesteca cu legume,se umplu castravetii si se asaza pe platou cu umplutura deasupra.Decorezi cu flori de ridichi.
Preparate de arta culinara-Iosif Strasman si Ion Radu
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2009/11/salata-ruseasca.html
marți, 24 noiembrie 2009
Salata tartara cu legume
Etichete:
capere,
Cartile mele de bucate,
cartofi,
castraveti,
Condimente,
fasole,
lamaie,
mustar,
Noiembrie 2009,
ridichi,
Salate,
sparanghel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu