joi, 26 noiembrie 2009

Fursecuri cu crema de cacao si nuci

Aluatul:

250 g faina
250 g unt
250 g zahar
6 oua
vanilie
coaja lamaie
1 plic praf copt

Crema:

3 albusuri
100 g nuci
2 linguri cacao
200 g zahar pudra

MDP:

Aluatul:Freci crema spumoasa untul si zaharul,adaugi apoi mirodeniile,galbenusurile unul cate unul,preful de copt stins cu lamaie,amesteci.Pui treptat faina,iar la sfarsit albusurile batute spuma.In tava neunsa pui aluatul gros de 1 deget,dai la cuptor la foc potrivit 25-30 min,scoti si lasi la racit.
Crema:Bati albusurile spuma,adaugi treptat zaharul,amesteci in continuare,pui nucile date prin masina,cacaoa.Intinzi peste aluatul din tava si dai la foc mic 15-20 min.Lasi la racit,tai cu un cutit ascutit dupa dorinta.

Arta culinara-Omica enciclopedie practica

Niciun comentariu: