Ingrediente 6 portii:
200 g andive
1 telina mica
4 funduri anghinare
100 g svaiter
150 g limba afumata
50g masline verzi
1 legatura ridichi
80 g ulei
1/2 lamaie
60 g somon afumat
sare
piper
mustar
1 ou
1 galbenus
2-3 castraveciori acrii
MDP:
Andiva,anghinarea,limba,svaiterul,se taie julien.Telina se da pe razatoare.Se amesteca toate cu maioneza facuta din ulei,1 galbenus,sare,mustar,piper,suc lamaie.Se asaza pe platou se decoreaza cu flori de ridichi,masline fara samburi,somonul,1 ou fiert feliat,2-3 castraveciori taiati.
Preparate de arta culinara-Iosif Strasman si Ion Radu
miercuri, 25 noiembrie 2009
Salata "siciliana"
Etichete:
andive,
anghinare,
branza,
Cartile mele de bucate,
castraveti,
Condimente,
lamaie,
limba,
masline,
mustar,
Noiembrie 2009,
ridichi,
Salate,
somon,
telina
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu