Ingrediente:
1,2kg fasole verde
750 g carne porc
200 g ceapa
200 g ulei
3 oua
300 g smantana
50 g faina
50 g bulion tomate
300 g rosii
sare
piper
MDP:
Tai fasolea bucati,fierbi in apa cu sare,scurgi bine.Treci carnea si ceapa prin masina,le calesti in ulei cca 25 min,pui sare,piper,racesti,amesteci cu ouale.Ungi tava cu ulei,pui un strat fasole,unul de carne,repeti pana ai 2 straturi carne si 3 de fasole.Tai rosiile felii,pui deasupra.Din restul de ulei,smantana,faina,bulion desfacut cu apa si sare se face un sos care se toarna peste musaca.Se da la cuptor pt gratinare.
Almanahul gospodinei
miercuri, 25 noiembrie 2009
Musaca de fasole verde cu carne porc
Etichete:
Cartile mele de bucate,
Condimente,
fasole,
Mancare,
Noiembrie 2009,
Porc,
rosii,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu