Ingrediente:
5-6 fire de praz
1 morcov
1 radacina patrunjel
500 ml lapte
50 g unt
1/2 Lingura faina
sare
1 legatura patrunjel
MDP:
Se pune zarzavatul la fiert in apa cu sare.Dupa ce a fiert se strecoara supa in alt vas,se pune prazul,feliat fin,se fierbe 15-20 min.Intr-o cratita se pune untul la topit,se adauga faina,,amesteci bine,pui laptele si se fierbe cateva clocote.Sosul pregatit se toarna in oala cu supa,unde se fierbe la foc mic 15 min.Servesti cand e gata cu patrunjel si crutoane din paine prajita in unt.
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
miercuri, 25 noiembrie 2009
Supa crema de praz
Etichete:
Cartile mele de bucate,
Condimente,
morcov,
Noiembrie 2009,
patrunjel,
praz,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu