Ingrediente:
250-300 g linte
1 ceapa mijlocie
piper
sare
putin cimbru
3-4 catei usturoi
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
2 oua
1 felie franzela
faina
ulei.
MDP:
Speli lintea,o pui in apa 1-2 ore,Scurgi bine,pui la fiert cu apa rece,fierbi foarte bine,scurgi si lasi in strecuratoare.Rece o treci prin masina impreuna cu ceapa,painea inmuiata si stoarsa bine,usturoiul,verdeata tocata.Adaugi ouale,cimbru,piper,sare.Amesteci bine pana obtii o pasta omogena.Formezi chiftele,le treci prin faina si le prajesti in ulei incins.Servesti calde/reci cu salata/muraturi.
Arta culinara-O mica enciclopedie practica
miercuri, 25 noiembrie 2009
Chiftele din linte
Etichete:
Aperitiv,
Cartile mele de bucate,
cimbru,
Condimente,
linte,
marar,
Noiembrie 2009,
Paine,
patrunjel,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu