Ingrediente:
500 g carne porc
150 g slanina afumata
250 g franzela
250 ml lapte
100 g ceapa
2 oua
20 g usturoi
2 legaturi patrunjel
200 g ulei
100 g faina
200 g ciuperci
250 g smantana
sare
piper
MDP:
Toci carnea cu slanina,amesteci cu franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine,adaugi ceapa prajita in ulei,ouale,mujdeiul de usturoi,verdeata tocata,piper,sare.Formezi crochete,le prajesti in ulei.In uleiul ramas calesti ciupercile taiate julien,oparite si scurse bine.Amesteci smantana cu faina,subtiezi cu apa,torni peste ciuperci,fierbi impreuna 15 min. la foc domol.La servit pe fiecare portie de crochete pui 1-2 linguri sos de ciuperci.
Almanahul gospodinei
miercuri, 25 noiembrie 2009
Crochete din porc cu sos de ciuperci
Etichete:
Aperitiv,
Cartile mele de bucate,
ciuperci,
Condimente,
Mancare,
Noiembrie 2009,
Paine,
patrunjel,
Porc,
smantana,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu