Ingrediente:
500 g faina
8 oua
250 g unt
300 g nuci
300 g zahar pudra
1 plic vanilie
20 g ulei
sare
MDP:
Amesteci faina cu untul,50 g zahar,sare,8 galbenusuri.Coca obtinuta o rupi in bucati putin mai mari ca o nuca.Le rotunjesti cu palma pe planseta unsa cu ulei,asezi pe platou si lasi 8-10 ore,acoperite.
Umplutura:bati spuma albusurile si le amesteci cu 200 g zahar pudra,nucile macinate.Intinzi cu sucitorul bucatile de coca,umpli,formezi cornulete.Coci la foc potrivit,scoti din cuptor si pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.
Almanahul gospodinei
miercuri, 25 noiembrie 2009
Cornulete aurii
Etichete:
Cartile mele de bucate,
Condimente,
cornulete,
Desert,
Noiembrie 2009,
nuci,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu