Aluatul:
150 g zahar tos
150 g unt
300 g faina
2 galbenusuri
100 g lamaie
Spuma:
4 albusuri
150 g dulceata capsuni/zmeura
MDP:
Aluatul:Freci crema untul cu zaharul,adaugi galbenusurile,faina,sucul de la 1 lamaie si 2 linguri apa.Intinzi aluatul cu sucitorul,pui in tava si coci la foc potrivit.
Spuma:Bati albusurile spuma tare,adaugi dulceata,amesteci bine,intinzi peste prajituracoapta si racita,dai la cuptor 10 min. pt a se intari spuma.Lasi la racit si portionezi.
Almanahul gospodinei
miercuri, 25 noiembrie 2009
Prajitura cu spuma
Etichete:
aluaturi,
capsuni,
Cartile mele de bucate,
Condimente,
Desert,
Dulceata,
lamaie,
Noiembrie 2009,
Prajitura,
zmeura
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu