400 g cartofi
200 g dovlecel
100 g macris
60 g parmezan
100 g oua/2 buc
60 g unt
80 g frisca
25 g sare
MDP:
Cartofii si dovleceii taiati cuburi ii pui la fiert in 1,5 l apa rece,cu sare.Cand sunt aproape gata,pui macrisul tocat fin.Treci prin strecuratoare si sita,dupa care se lasa sa mai clocoteasca 3-4 min.Se drege cu galbenusurile batute cu frisca(smantana lichida),potrivesti de sare,pui untul topit.Servesti cu crutoane si parmezan ras deasupra.
Reteta-Album literar gastronomic
marți, 24 noiembrie 2009
Supa-crema Mariana
Etichete:
branza,
Cartile mele de bucate,
cartofi,
dovlecel,
frisca,
macris/stevie,
Noiembrie 2009,
smantana,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu