Ingrediente 6 portii:
600 g cartofi
150 g morcovi
150 g fasole verde
150 g mazare
150 g castraveti acrii
1mar crud
2 oua
1 lingurita mustar
1 fir ceapa verde
250 g ulei
1/2 lamaie
piper
3 rosii
2 salate verzi
2 galbenusuri
MDP:
Fierbi:morcovii,fasolea,mazarea.Fierbi cartofii in coaja.Tai zarzavaturile fierte cuburi mici,la fel castravetii si marul crud si ceapa(optional).Faci maioneza din:ulei,2 galbenusuri,sare,piper,mustar,suc lamaie.O amesteci cu legumele,asezi pe platou,decorezi cu 2 oua fierte tari taiate marunt,rosii curatate feliate si inimi de salata verde.
Preparate de arta culinara-Iosif Strasman si Ion Radu
marți, 24 noiembrie 2009
Salata "ruseasca"
Etichete:
Cartile mele de bucate,
cartofi,
castraveti,
Condimente,
Conserve,
fasole,
lamaie,
mazare,
mere,
morcov,
mustar,
Noiembrie 2009,
rosii,
Salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu