miercuri, 25 noiembrie 2009

Tocana nasaudeana de pasare cu laste

Ingrediente:

1 kg carne pasare
150 g ulei
300 g ceapa
500 g morcov
1 Litru suc rosii
1 kg cartofi
100 g ardei grasi
300 g faina
3 oua
300 g rosii
2 legaturi verdeata
350 g smantana
sare

MDP:

Tai carnea marunt,o calesti in ulei impreuna cu morcovii taiati julien,ardeii grasi cuburi,stingi cu suc rosii.Pui in acest sos pasarea transata, la fiert.
Din faina,oua si putina apa faci o coca,intinzi foi,tai patratele mici cu latura de 20 mm(laste),le fierbi in apa cu sare.Cand carnea a fiert pe 1/2 ,pui cartofii,taiati sfrturi si lastele.Asezi deasupra rosii proaspete taiate in 2,dai la cuptor sa se rumeneasca.Servesti cu smantana si verdeata tocata.

Almanahul gospodinei

Niciun comentariu: