Ingrediente:
1 kg carne pasare
150 g ulei
300 g ceapa
500 g morcov
1 Litru suc rosii
1 kg cartofi
100 g ardei grasi
300 g faina
3 oua
300 g rosii
2 legaturi verdeata
350 g smantana
sare
MDP:
Tai carnea marunt,o calesti in ulei impreuna cu morcovii taiati julien,ardeii grasi cuburi,stingi cu suc rosii.Pui in acest sos pasarea transata, la fiert.
Din faina,oua si putina apa faci o coca,intinzi foi,tai patratele mici cu latura de 20 mm(laste),le fierbi in apa cu sare.Cand carnea a fiert pe 1/2 ,pui cartofii,taiati sfrturi si lastele.Asezi deasupra rosii proaspete taiate in 2,dai la cuptor sa se rumeneasca.Servesti cu smantana si verdeata tocata.
Almanahul gospodinei
miercuri, 25 noiembrie 2009
Tocana nasaudeana de pasare cu laste
Etichete:
ardei gras,
Cartile mele de bucate,
cartofi,
Mancare,
morcov,
Noiembrie 2009,
Paste,
Pui,
rosii,
smantana,
Tocana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu