Ingrediente:
Aluat:
½ kg faina
250 g margarina/unt
putina drojdie
putina sare
coaja lamaie
½ pahar de lapte (de
100 g)
2 linguri smantana
Crema;
½ l lapte
3 linguri faina
2 vanilii
zahar dupa gust
1 pachet unt
2 galbenusuri
Glazura
½ pahar zahar
½ pahar apa
50 g cacao
unt cat o nuca
nuci macinate/tocate
MDP;
Aluat;se amesteca
toate ,rezulta un aluat potrivit care se intinde cat grosimea lamei
cutitului,se taie fasii se ruleaza pe tavi,se coc apoi se umplu.
Crema;faina se
amesteca cu laptele,galbenusurilezaharul,se fierbe pana se ingroasa,se raceste.Se
amesteca cu untul frecat spuma cu zaharul.
Glazura;apa si
zaharul,caacaoa,untul se fierbe cand s-a legat se trec rulourile prin ea si
apoi prin nuca pisata.
Reteta:
Surdulescu Valeria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu