Ingrediente:
½ kg spanac
100 g miez franzela
150 ml lapte
200 ml smantana
150 telemea/cascaval
5 oua
sare
MDP:
Curatati si spalati
foarte bine spanacul.Pune-l la fiert in vas cu apa ce clocoteste cu ½ lingurita
sare.Cand e gata il pui in strecuratoare,apoi il combini cu franzela inmuiata
in lapte,smantana,telemeaua,galbenusurile,marar verde tocat.Din lapte faina si
unt,faci un sos alb pe care il adaugi tot aici.Bati spuma tare albusurile si le
adaugi in compozitie amestecand prin rasturnare.Ungi un vas de Jena cu unt/o
cratita mai groasa,pui compozitia,netezesti si coci in cuptorul bine
incins,asezand vasul pe gratar mai sus/intr-un alt vas cu apa ce
clocoteste.Rastorni budinca pe platou si servesti cu sos de rosii si branza
rasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu