luni, 10 decembrie 2012

Prajitura betivanca Valerica


Ingrediente:
 
Blat:

4 galbenusuri
150 g zahar
2 linguri cacao
150 g unt
150 g faina
1 praf copt
4 albusuri batute spuma

Umplutura:

250 g nuci macinate
150 g rom
250 g zahar pudra

Crema:

4 oua intregi
6 linguri zahar
1 lingura cacao
150 g unt
100 g zahar
ciocolata rasa

MDP:

Blatul :
Se freaca toate bine la sfarsit se adauga albusurile spuma se incorporeaza usor se da la copt.

Umplutura:
Se amesteca toate si se intinde peste blatul rece.

Crema:
Ouale se amesteca cu zaharul cacaoa se fierb pana se leaga,se lasa putin la racit.Untul se freaca spuma cu zaharul si se pune in crema calduta,apoi se intinde uniformpeste nuca,deasupra se rade ciocolata.

Reteta:

Surdulescu Valeria

Niciun comentariu: