Ingrediente:
Blat:
4 galbenusuri
150 g zahar
2 linguri cacao
150 g unt
150 g faina
1 praf copt
4 albusuri batute
spuma
Umplutura:
250 g nuci macinate
150 g rom
250 g zahar pudra
Crema:
4 oua intregi
6 linguri zahar
1 lingura cacao
150 g unt
100 g zahar
ciocolata rasa
MDP:
Blatul :
Se freaca toate bine
la sfarsit se adauga albusurile spuma se incorporeaza usor se da la copt.
Umplutura:
Se amesteca toate si
se intinde peste blatul rece.
Crema:
Ouale se amesteca cu
zaharul cacaoa se fierb pana se leaga,se lasa putin la racit.Untul se freaca
spuma cu zaharul si se pune in crema calduta,apoi se intinde uniformpeste
nuca,deasupra se rade ciocolata.
Reteta:
Surdulescu Valeria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu