Pot inlocui
sandvisurile sunt aspectuase au avantaj ca se pot prepara cu o zi inainte.Se
scoate miezul de la franzela /bagheta french, taiata in doua sau de la
franzelute mai mici.Se freaca spuma untul(se ia unt cam ½ din cantitatea de
material;de exemplu daca materialul cu care se umple franzeluta cantareste 200
g se freaca spuma 100 g unt) si apoi se
amesteca cu materialul taiat marunt.In caz ca pasta nu e suficient de legata se
mai poate adauga putin miez de paine muiat in lapte.Se umplu franzelutele din
care s-a scos miezul si se dau la rece.Inainte de a servi se taie felii late de
1 cm.Untul este neaparat necesar pt. ca datorita lui se intareste compozitia si
feliile pot fi taiate frumos.
Umplutura
pt. franzelute cu peste
unt
sardele in ulei
sare
piper
lamaie
In untul
frecat spuma se adauga sardele in ulei curatate de sira si aripi,se freaca bine
se pune sare,piper,lamaie si daca e necesar putin ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu