miercuri, 12 decembrie 2012

Franzelute umplute cu carne


sunca/salam picant/lebar/friptura/muschi
castraveti murati
unt

Umplutura se poate prepara din sunca cu bucatele mici de castravete murat sau din orice fel de salam picant din lebar din resturi de friptura rece,muschi etc.
 Se scoate miezul de la franzela /bagheta french, taiata in doua sau de la franzelute mai mici.Se freaca spuma untul(se ia unt cam ½ din cantitatea de material;de exemplu daca materialul cu care se umple franzeluta cantareste 200 g  se freaca spuma 100 g unt) si apoi se amesteca cu materialul taiat marunt.In caz ca pasta nu e suficient de legata se mai poate adauga putin miez de paine muiat in lapte.Se umplu franzelutele din care s-a scos miezul si se dau la rece.Inainte de a servi se taie felii late de 1 cm.Untul este neaparat necesar pt. ca datorita lui se intareste compozitia si feliile pot fi taiate frumos.

Niciun comentariu: