Ingrediente:
1,5 kg ciuperci champignon
50 buc gogosari
2 kg rosii
20 boabe piper
sare
1 kg ceapa
1 litru ulei
2 foi dafin
MDP:
Ceapa se toaca marunt,ciupercile taiate bucatele se calesc in ulei.Gogosarii se coc,se presara cu sare,se lasa acoperiti 10-15 min,pt a se curata usor.
Se curata de seminte,se toaca marunt.Se adauga apoi peste ceapa si ciuperci.Rosiile se tin 30 secunde in apa clocotita,se indeparteaza pielita,se dau prin massina tocat,se pun peste celelalte legume.Se lasa la fiert la foc domol pana scade se amesteca din cand in cand cu lingura lemn,sa nu se prinda.Se pune fierbinte in borcane spalate,uscate,se acopera cu putin ulei(1 lingura la fiecare borcan).Se inchid cu capace/celofan.Se acopera cu o patura si se lasa sa se raceasca incet,cca48 ore.Se scot numai dupa ce s-au racit.
Reteta:
Selgros
miercuri, 15 septembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu