Ingrediente:
15 frunze salata verde
300 g crema branza
30 g unt
1 ceapa rosie
2 Linguri tarate
1/2 legatura patrunjel
2 Linguri ulei masline
1/2 lingurita plante aromatice
sare
1 rosie pt decor
MDP:
1.Toci ceapa marunt.
2.Speli verdeata si frunzele salata,le scurgi bine,toci verdeata mic.
3.Tai rondele subtiri rosia.
4.Amesteci branza cu 1/2 din cantitatea de verdeata,ceapa,plantele aromatice si untul lasat la temp camerei.
5.Pui taratele,sare,piper.
6.Amesteci bine sa obtii o compozitie omogena.
7.Pui pe o frunza salata 1 lingura amestec branza,rulezi ca la sarmale.
8.Pui pe platou,stropesti cu ulei masline,decorezi cu feliile rosii.
Reteta:
Libertatea pt femei nr 24/2010
marți, 7 septembrie 2010
Sarmalute reci cu branza
Etichete:
Aperitiv,
branza,
ceapa rosie,
Condimente,
Mancare,
patrunjel,
salata verde,
Septembrie 2010,
Taieturi culinare din ziare,
tarate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu