Ingrediente 6 portii:
1 kg castraveti cruzi
120 g unt
sare
1/2 lamaie
2 linguri smantana
piper alb
3 galbenusuri
putina faina
MDP:
Castravetii se curata,se taie in 4 pe lung,se scot semintele si fiecare bucatica se taie apoi in 3.Se fierb cu apa si sare 8 -10 min,se strecoara.Separat se face sosul olandez din unt,faina,smantana,sare,piper alb,galbenusurile si zeama lamaie.Castravetii se amesteca cu sosul olandez si se incalzesc la bain-marie,fara sa se fiarba.
Reteta:
Preparate de arta culinara
Iosif Strasman
Ion Radu
miercuri, 15 septembrie 2010
Castraveti cu sos olandez
Etichete:
Aperitiv,
Cartile mele de bucate,
castraveti,
Condimente,
lamaie,
Mancare,
Septembrie 2010,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu