Ingrediente 6 portii:
250 g zarzavat de supa
1 lingura chimen
sare
piper
10 boabe ienupar
1 1/4 lingura faina
100 g unt/ulei
1 ceapa
1 os porc
3 litri apa
MDP:
Osul,zarzavatul,ceapa se pun la fiert in apa cu sare.Dupa 40 min se strecoara si separat se face rantas din unt/ulei si faina.Cand s-a rumenit se stinge cu supa si se mai fierbe 15 min cu chimenul si ienuparul.Se serveste cu crutoane prajite si eventual smantana.
Reteta:
Preparate de arta culinara
Iosif Strasman
Ion Radu
miercuri, 15 septembrie 2010
Supa de chimen ca la Hateg
Etichete:
Cartile mele de bucate,
chimen,
Condimente,
ienupar,
Porc,
Septembrie 2010,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu