Ingrediente 4 portii:
4 vinete
200 g paste-melcisori
2 cutii ton in ulei
1 ceapa
200 g cascaval
1 lingurita zeama lamaie
ulei masline
sare
MDP:
1.Speli,stergi vinetele,le tai in 1/2 pe lung,indepartezi cu grija o parte din miez,astfel incat sa obtii niste barcute.
2.Fierbi pastele in apa cu sare si o lingurita ulei.Scurgi de apa si amesteci cu ceapa fin tocata si tonul scurs de ulei si stropit cu putin suc lamaie.
3.Umplii vinetele cu amestecul de paste si ton,le pui in tava unsa cu ulei.
4.Lasi la foc moderat cca 40 min.Inainte cu 10 min sa opresti focul presari deasupra cascaval ras.
Reteta Femeia de azi nr 26/2010
marți, 7 septembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu