Ingrediente:
5 oua
150 g zahar
150 g faina
1 vanilie
1 praf copt
1 borcan mic gem capsuni
cateva capsuni pt decor
MDP:
1.Bati spuma galbenusurile cu 100 g zahar si vanilia.Bati albusurile cu restul zahar,amesteci cele 2 compozitii,incorporezi treptat faina amestecata cu praful copt.Torni in tava unsa si tapetata si coci la foc potrivitcca 20 min.
2.Intinzi blatul pe un prosop umezit si presarat cu putin zahar,rulezi si lasi sa se raceasca.Desfaci blatul,intinzi gemul,rulezi la loc.Pudrezi cu zahar si decorezi cu capsuni proaspete.
Reteta:
Click Pofta buna!
marți, 7 septembrie 2010
Melcisori cu gem
Etichete:
capsuni,
Condimente,
Desert,
gem,
Rulada,
Septembrie 2010,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu