Ingrediente:
500 g varza noua
1 legatura ceapa
1 dovlecel
2 legaturi marar
sare
piper
2-3 oua
100 g pesmet alb
MDP:
1.Desfaci varza de primele foi,o speli,o scurgi,o tai foarte fin,ca sa se amestece usor.
2.Ceapa,verdeata se taie mic,se pun in bol impreuna cu varza,dovlecelul ras,ouale,sare,piper,pesmet.
3.Compozitia se framanta bine,daca ti se pare prea moale mai pui 2-3 linguri pesmet.Formezi chiftelele,le treci prin:pesmet-ou-pesmet.
4.Incingi uleiul,rumenesti chiftelele pe ambele parti,scoti pe hartie absorbanta.Servesti calde/reci cu diverse salate.
Reteta:
Libertatea pt femei nr 24/2010
marți, 7 septembrie 2010
Chiftelute din varza
Etichete:
Aperitiv,
chiftele,
Condimente,
dovlecel,
marar,
Septembrie 2010,
Taieturi culinare din ziare,
varza
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu