Ingrediente:
5 kg gogosari
3 litri apa
400 g zahar
boabe mustar
frunze telina
hrean
bucatele conopida
125 g sare
1litru otet 9 grade
250 g miere
foi dafin
boabe piper
MDP:
Se curata,spala,sterg gogosarii.Cei frumosi se lasa intregi, restul se taie in 4/8.Se fierbe apa cu otetul,sarea,zaharul,mierea,mirodeniile.In ea se oparesc pe rand gogosarii,se scot,se racesc.Se pun in borcane boabe mustar,3-4 bucati hrean,foi dafin,boabe piper,se asaza gogosarii,conopida,alternand cu hrean.La sfarsit se pun deasupra frunze telina,se toarna compozitia de apa si otet,se lasa putin,apoi se completeaza cu restul otet,se inchide cu capace/celofan.
Reteta:
Selgros
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu