luni, 20 septembrie 2010
Anghinare cu maioneza de hamsie
Ingrediente:
4 anghinare
2 lamai taiate in ½
1 cana vin alb
4 catei usturoi
2 frunze dafin
1 litru supa pui,putin sarata
Sare
Piper negru
Ulei ev masline
MDP;
Pui vinul,supa pui,usturoiul,dafinul,lamaia.cimbrul si uleiul in oala mare,la foc mediu,aduci la fiert.Asezonezi cu sare,piper.
Speli anghinarea in apa rece,cu un cutit inoxidabil,tai tulpinile aproape de baza.Scoti petalele mai mici,care sunt mai dure.Pui anghinarea in lichidul fierbinte.Acoperi si fierbi cca 30 min,anghinarea e facuta atunci cand cutitul intra in baza ei fara rezistenta.Se serveste rece/fierbinte cu maioneza ansoa.
Maioneza ansoa:
1 catel usturoi
2 fileuri ansoa/hamsie
1 cana maioneza,din comert
2 lingurite suc lamaie
Sare
Piper
Combini toate ingred in blender pana se omogenizeaza.Refrigerezi daca nu servesti imediat.
Reteta:
CALIFORNIA ARTICHOKES WITH ANCHOVY MAYONNAISE
http://www.tylerflorence.com/blog/?p=188
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu