Ingrediente 8 portii:
4 dovlecei potriviti
3 oua
3 Linguri faina
100 g telemea oi
1 legatura marar
sare
piper
2 Linguri ulei pt prajit
MDP:
1.Razi dovleceii pe razatoarea mare,ii presari cu putina sare,lasi sa stea 10 min,storci bine.
2.Amesteci dovleceii cu:ouale batute,verdeata,branza rasa,potrivesti de sare(daca mai e nevoie),piper.
3.Iei cu lingura,pui in tigaie,le prajesti in f putin ulei,le servesti calde/reci.
Reteta:
Click pt femei nr 26/22010
marți, 7 septembrie 2010
Chiftelute de dovlecei
Etichete:
Aperitiv,
branza,
chiftele,
Condimente,
dovlecel,
marar,
Oua,
Septembrie 2010,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu