Ingrediente:
4 oua
2 Linguri apa calda
125 g zahar
125 g faina
1 vanilie
2 Linguri cacao
Pt crema:
400 g capsuni
400 g iaurt gras
70 g zahar pudra
6 foi gelatina
50 ml lapte
200 ml smantana pt frisca
1 vanilie
75 g ciocolata menaj pt decor
zahar pudra pt decor
MDP:
1.Bati spuma ouale cu apa,adaugi zaharul si vanilia,bati pana devine cremos.Incorporezi treptat faina amestecata cu cacaoa,torni in tava unsa si tapetata.Coci in cuptor bine incins cca 20 min,scoti blatul si il rastorni pe un servet umed,rulezi.
2.Cureti,speli capsunile,opresti cateva pt decor,restul le tai sferturi.Amesteci iaurtul cu zaharul pudra ,pui foile de gelatina la inmuiat in apa rece 10 min,le storci bine,le amesteci cu laptele incalzit pana se dizolva.Pui laptele in iaurt.
3.Bati smantana cu zaharul vanilat si o amesteci cu crema de iaurt.Desfaci blatul intinzi crema,peste ea asezi bucatelele de capsuni,lasi putin sa patrunda crema in blat,rulezi din nou si lasi la frigider 2 ore.
4.O crestezi din loc in loc,o decorezi cu capsuni intregi cu fasii de ciocolata si o pudrezi cu zahar pudra.
Reteta:
Click Pofta buna!
marți, 7 septembrie 2010
Rulada cu cacao
Etichete:
cacao,
capsuni,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
frisca,
gelatina,
iaurt,
Rulada,
Septembrie 2010,
smantana,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu