Ingrediente;:
4 oua
400 g cartofi
1 fir praz
1 lingurita faina
125 ml supa instant
2 Linguri smantana
1 Lingura mustar iute
1 varf cutit zahar
1 Lingura unt
4 felii bacon
1 Lingura ulei
cateva fire patrunjel
sare
piper
MDP:
1.Cureti cartofii,ii tai sferturi,ii fierbi in apa cu sare.Fierbi ouale tari,le cureti.Tai prazul rondele fine si-l calesti intr-o lingura unt,adugi faina,apoi torni supa treptat,amestecand continuu.
2.Lasi sa fiarba 10 min,iei de pe foc,adaugi :smantana,mustarul,condimentezi cu:zahar,sare,piper,presari patrunjel fin tocat.
3.Infasori fiecare ou intr-o felie bacon,prinzi cu o scobitoare si rumenesti in putin ulei.Asezi sosul intr-un vas,pui ouale si le servesti cu cartofii fierti.
Reteta Click Pofta buna!
marți, 7 septembrie 2010
Oua-Invelite in sos de mustar
Etichete:
Aperitiv,
bacon,
cartofi,
Condimente,
Mancare,
mustar,
Oua,
patrunjel,
praz,
Septembrie 2010,
smantana,
Supa,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu