marți, 7 septembrie 2010

Oua-Invelite in sos de mustar

Ingrediente;:

4 oua
400 g cartofi
1 fir praz
1 lingurita faina
125 ml supa instant
2 Linguri smantana
1 Lingura mustar iute
1 varf cutit zahar
1 Lingura unt
4 felii bacon
1 Lingura ulei
cateva fire patrunjel
sare
piper

MDP:

1.Cureti cartofii,ii tai sferturi,ii fierbi in apa cu sare.Fierbi ouale tari,le cureti.Tai prazul rondele fine si-l calesti intr-o lingura unt,adugi faina,apoi torni supa treptat,amestecand continuu.

2.Lasi sa fiarba 10 min,iei de pe foc,adaugi :smantana,mustarul,condimentezi cu:zahar,sare,piper,presari patrunjel fin tocat.

3.Infasori fiecare ou intr-o felie bacon,prinzi cu o scobitoare si rumenesti in putin ulei.Asezi sosul intr-un vas,pui ouale si le servesti cu cartofii fierti.

Reteta Click Pofta buna!

Niciun comentariu: