Ingrediente :
10 cartofi
1/2 kg kaizer
5 oua
2 ardei grasi rosii
2 ardei grasi verzi
100 g cascaval
1 lingura unt
Pt sos:
500 ml lapte
3 oua
2 linguri faina
4 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare
piper
MDP:
1.Speli cartofii ii pui la fiert,in coaja.Ouale se fierb,se taie felii pe orizontala.Ardeii se taie fasii,kaizerul cubulete.Opresti 2-3 feliute de kaizer.
2.In vas termorezistent uns cu unt,asezi un strat cartofi,peste ei felii ardei gras,alternand culorile,peste ei imprastii cubuletele de kaizer,apoi feliile de ou si peste ele cartofi.
3.Pt sos:amesteci laptele,ouale si faina,adaugi sare,piper,patrunjel tocat,usturoi pisat mic,omogenizezi bine.
4.Torni sosul in vas,presari cascavalul ras,si cateva feliute de kaizer.Dai la copt cca 45 min,pana sa rumeneste.Servesti calda.
Reteta:
Click Pofta buna!
marți, 7 septembrie 2010
Budinca de cartofi in straturi
Etichete:
ardei gras,
bacon,
branza,
cartofi,
Condimente,
Mancare,
Oua,
patrunjel,
Septembrie 2010,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu