Ingrediente:
1 pulpa oaie din fata
2 kg sare de muraturi
piper
cimbru
enibahar
MDP:
Scoti carnea de pe oase,o cureti de pielite,o freci cu condimente,o asezi in lighean,o acoperi cu sare si o lasi acolo 4 zile/2 zile daca e frig.O intorci de 3 ori pe zi,apoi o scoti,o stergi de zeama pe care o lasa si o lasi la vant o zi.O iei apoi,tai din ea bucati pt masa si restul o pastrezi rulata sa nu se usuce.O frigi pe gratar.
Dupa aceasta reteta poti pregati:miel,batal/vita.
Reteta:
Libertatea pt femei nr 48/2009
marți, 7 septembrie 2010
Cum faci pastrama
Etichete:
Aperitiv,
cimbru,
Condimente,
Cum faci,
enibahar,
friptura,
Mancare,
oaie,
Septembrie 2010,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu