Ingrediente:
2 lingurite ness
200 ml apa fiarta si racita putin(sau lapte indoit cu apa in proportii egale)
2 lingurite zahar
2 cuburi gheata
1 cupa inghetata vanilie
1 lingurita alune macinate
frisca
ciocolata rasa topita pt ornat
MDP:
1.Freci energic ness-ul cu zaharul ai apa/lapte,adaugate cate putin si cu alunele macinate fin.
2.Torni intr-un pahar inalt.
3.Adaugi o cupc de inghetata,doua cuburi gheata si frisca,dupa gust.Ornezi cu ciocolata topita si servesti foarte rece.
reteta:
Click Pofta buna! nr 6/2010
marți, 7 septembrie 2010
Frappe de ciocolata
Etichete:
alune,
Bauturi,
cafea,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
frisca,
Inghetata,
Septembrie 2010,
smantana,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu