Ingrediente 8 portii:
Pt blat:
6 oua
1 plic vanilie
6 Linguri zahar
80 g unt topit
3 Linguri cacao
3 Linguri faina
Pt crema:
350 g branza mascarpone
4 galbenusuri
1 es. vanilie
coaja de la 1 portocala
1 cutie compot piersici
1 lingurita rom
frunzulite menta-pt decor
MDP:
1.Separi albusurile de galbenusuri.Bati spuma albusurile cu zaharul si vanilia,adaugi galbenusurile frecate cu 1 praf sare,untul topit si racit,amesteci usor sa nu se lase.La sfarsit adaugi faina si cacaoa cernute.
2.Tava tapetata cu hartie copt,torni compozitia,intinzi uniform.Coci la foc potrivit in cuptor preancalzit.
3.Freci galbenusurile cu zaharul,es vanilie,adaugi branza,mixezi cca 20 min,pana se intareste.Pui coaja portocala si piersicile taiate cuburi.
4.Blatul racit se taie cu ajutorul unei forme,astfel incat sa arate ca niste minitortulete.Se umplu foile cu crema,se orneaza cu crema feliute piersici si o frunza menta.
Reteta:
Libertatea pt femei nr 48/2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu