Ingrediente:
6 oua
12 linguri zahar
10 linguri faina
1 vanilie
1 cutie crema ciocolata
1 punga nuca cocos
ceara albine pt uns tava
MDP:
1.Bati ouale spuma cu zaharul,vanilia,adaugi incet faina,amesteci foarte bine.Tava se unge cu ceara albine si se pune cu lingurita din compozitie,se lasa loc intre ele ca sa nu se lipeasca,deoarece cresc.
2.Se coc cu usa aragazului intredeschisa,cand sunt aurii se scot,se desprind cu varful cutitului,se ruleaza in forma de cornet.De fiecare data se unge tava cu ceara,se repeta operatia pana termini compozitia.
3.Cornetele se lasa sa se raceasca,se umplu cu crema ciocolata,se trec prin nuca cocos.
Reteta:
Click pt femei nr 26/2010
marți, 7 septembrie 2010
Cornete cu ciocolata
Etichete:
ciocolata,
cocos,
Desert,
Septembrie 2010,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu