luni, 1 septembrie 2008
Salata cu orez salbatic si arpacas
Servesti carnea de porc alaturi de o salata,in care pui pt un plus de fibre, orez salbatic plin de vitaminele B6,E,acid folic si-ti mentine inima sanatoasa.
Ingrediente:
1 3/4 cana supa pui
1/2 cana orez maro/brun si orez salbatic,nefiert
1/2 cana arpacas nefiert
1/3 cana naut,scurs si limpezit
1/3 cana stafide
1/4 cana ceapa verde feliata
2 Linguri otet vin rosu
1 1/2 lingurita ulei masline extravergin
1 lingurita mustar Dijon
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru,macinat
2 Linguri busuioc tocat
2 Linguri migdale prajite,macinate
Pregatire:
Combini primele 3 ingrediente,intr-un bol mediu,pui la fiert.Acoperi si reduci focul la mic,fierbi 40 minsa fie absorbit lichidul.Iei de pe foc si lasi acoperit 5 min.Pui amestecul intr-un bol mediu,adaugi nautul,stafidele si ceapa verde.
Combini otetul si urmatoarele 4 ingrediente,intr-un bol mic,amesteci,torni peste amestecul de arpacas,amesteci bine,acoperi lasi la rece 2 ore.Adaugi busuiocul si migdalele si servesti.'
Ies 8 portii.
Reteta si info nutritional aici:
Wild Rice and Barley Salad
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=1696610
Etichete:
alcool,
busuioc,
Condimente,
migdale,
mustar,
naut,
orez,
orz/arpacas,
Salate,
Septembrie 2008,
stafide,
Supa,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu