duminică, 14 septembrie 2008

Comori de zmeura









Dimensiunea acestui mini tort este f.mica 3/3 cm.La partea inferioara are pandispan,apoi spuma zmeura si crema chantilly,este decorat cu zahar si zmeura proaspata.


Pt. spuma de zmeura:

100 g zmeura congelata
30 g zahar pudra
1/4 foaie gelatina
70 g smantana pt frisca


Pt.Crema Chantilly:

100 g smantana de frisca
10 g zahar pudra
1/2 lingurita extract vanilie


Pt.spuma de zmeura:inmoi gelatina in apa rece 5 min.Incalzesti intr0o oala zmeura,cu zaharul,pana se dizolva,apoi adaugi gelatina,amesteci sa se dizolve.Astepti sa se raceasca si adaugi frisca,amesteci.Pui spuma de zmeura peste pandispan,dai la congelator 30 min.
La sfarsit pui crema chantilly si mai pui in congelator 2-3 ore.
Decorezi dupa dorinta.


Reteta aici:

Rasberry Precious

http://saycake.blogspot.com/2008/03/rasberry-precious.html

Crema Chantilly este facuta din frisca batuta cu vanilie si mult zahar pudra.

Niciun comentariu: