duminică, 21 septembrie 2008

Rulouri cu sparanghel si curry



Ies 48 buc.

Ingrediente:


500 g paine alba taiata pe lungime
1/4 cana/50 ml maioneza
1 Lingura/15 ml pasta curry
1 lamaie coaja si zeama
1 legatura sparanghel,fiert(blanched)

Pregatire:

1.
Scoti coaja painii.
2.In bol combini:maioneza,pasta curry,sucul si coaja lamaie.
3.Ungi amestecul de maioneza pe fiecare felie paine.
4.Tai 3 bucati de sparanghel,pt a se potrivi cu latimea painii,si-l asezi la un capat al painii.
5.Rulezu painea in sus sa obtii un rulou.
6.Infasori fiecare rulou in plastic,refrigerezi,pana servesti.
7.Se poate pregati cu o noapte inainte.
8.Tai fiecare rulou in 6 bucati.


Reteta aici:

Curried Asparagus Lemon Rolls

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=5607

Niciun comentariu: