duminică, 21 septembrie 2008

Trio parfeu cu sirop portocale




(zmeura,coacaze/agrise,mure)
Ies 4 portii.

Ingrediente:

40 g zahar
25 ml apa
40 g galbenusuri
3 portii de 50 g fructe padure proaspete/congelate,zdrobite
125 frisca semidegresata

Pregatire:

Fierbi apa si zaharul pana capata culoare maro deschis.
Bati galbenusurile pana se deschid la culoare,adaugi zaharul caramelizat ,amesteci incet,pana cand se racesc.
Adaugi frisca.
Imparti amestecul in trei si in fiecere parte pui o parte fructe padure.
Pui in straturi in forma unul cate unul si congelezi.

Sirop portocale:

250 ml sirop portocale
50 ml apa
50 g zahar pudra

Se amesteca toate ingredientele si s reduce pe foc,pana capata consistenta de sirop.


Reteta aici:

TRIO of BERRY PARFAIT with ORANGE SYRUP

http://www.hillcrestberries.co.za/RECIPES-PAGE.html

Niciun comentariu: