sâmbătă, 20 septembrie 2008

Pui cu vin,tarhon si fasole verde




Ingrediente pt 4 portii:

ulei masline
4 piepti pui,cu piele
2 salote,fin tocate
300 ml vin alb
100 g unt,rece,cubulete
o legatura mica tarhon,alegi frunzele
300 g fasole verde,fiarta 2 min si scursa


Pregatire:

1.Incalzesti putin ulei,in tigaie teflon.Asezonezi puiul,il gatesti,pana pielea este crocanta, maro aurie si continui sa gatesti cca 8 min,pana e gata,il scoti,il tii la cald.
2.Adaugi ceapa si o calesti pana se inmoaie.Adaugi vinul,cand incepe sa fiarba reduci focul la 1/2.Pui untul in el,amesteci,adaugi tarhonul fasolea,asezonezi.
Servesti puiul cu fasole.

Reteta si info nutritional aici:

Chicken with wine, tarragon & green beans

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4559/chicken-with-wine-tarragon-and-green-beans

Niciun comentariu: