miercuri, 24 septembrie 2008

Salata conopida Tagine




1 conopida mica
1 nap,cuburi mici
1 morcov,cuburi mici
1 Lingura usturoi tocat
1 lingura salota,tocata
2 caise uscate,cuburi
2 curmale,cuburi
4 frunze Kale-varza de frunze,tocate
2 Linguri muguri pin


2 Linguri ulei masline
1 Lingura sos soia


1 lingură tamarind, înmuiate cel puţin 30 de minute în 3 Linguri apa
2 linguriţe seminţe de chimen
2 linguriţe seminte coriandru
1 linguriţa radacina proaspata turmenic
1 Lingura coriandru
1 Lingura menta
1 adrei iute,tocat

pregatire:


Tai cuburi morcovul,napi,curmalele,ardeiul iute,ceapa si usturoiul,kale.Adaugi la toate acestea mugurii pin si conopida.Adaugi uleiul si soia,amesteci.
Adaugi radacina de tamarind rasa,amesteci,adaugi chimenul macinat,semintele coriandru,piperul,menta tocata si coriandrul frunze.Daca mai e nevoie,mai adaugi putina sare.In acest punct poti manca asa(cruda),dar o poti deshidrata 2 ore la 40*C,pt a se intrepatrunde aromele.Le asezi(pt deshidratare) pe un singur strat.


Reteta aici:

Cauliflower Tagine

http://veganmenu.blogspot.com/2007/10/cauliflower-tagine-spinach-and-fennel.html

Niciun comentariu: