sâmbătă, 20 septembrie 2008

Prajitura cu lapte batut,fructe padure si crema Chantilly



Ies 4 portii.

Ingrediente:

125 ml unt nesarat
250 g zahar pudra
2 oua
150 ml lapte
1/2 lingurita esenta vanilie
250 g faina pt prajituri
2 lingurite praf copt


Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 80*C.Bati zaharul si untul,sa fie cremos.adaugi galbenusurile,laptele batut si vanilia.Torni faina, praful copt,sarea.Torni in forma ppregatita si coci 40 min.


Crema Chantilly:

100 ml frisca batuta
20 g zahar pudra
5 ml esenta vanilie

Amesteci impreuna toate ingredientele.


Garnisesti cu fructe padure amestecate,presari menta fin tocata.


Reteta aici:

BUTTERMILK CAKE with RASPBERRY COULIS & MINTED BERRIES served with CHANTILLY CREAM

http://www.hillcrestberries.co.za/RECIPES-PAGE.html

coulis=este un sos gros facut din legume/fructe

Niciun comentariu: