luni, 1 septembrie 2008
Peste/pastrav cu Sos Aioli aromat cu tarhon
Aioli este o maioneza de usturoi aromat.Aceasta versiune este imbunatatita cu mustar si aromatul tarhon.
Ingrediente:
4 pastravi,capul si cozile eliminate
ulei pt uns/pulverizat
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru
10 crengute tarhon impartite
12 felii subtiri lamaie
1/4 cana maioneza light
1 1/2 Lingura mustar Dijon
1/4 lingurita usturoi tocat
crengute tarhon-optional
Pregatire:
Preancalzesti gratarul.Asezi pastravii pe o folie Al unsa,asezonezi cu sare, piper.Introduci in burta fiecaruia 2 crengute tarhon si 3 felii lamaie.Coci pe fiecare parte 6 min,incerci cu fuculita.In timp ce se face pestele,tarhonul ramas il tai cca 1 lingurita,combini cu maoineza,mustar si usturoi.Servesti pestele cu sosul de tarhon si decorezi cu o crenguta de tarhon,daca doresti.
Ies 4 portii:
Reteta si info nutritional aici:
Whole Trout with Tarragon Aioli
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=1065568
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu