luni, 1 septembrie 2008

Peste/pastrav cu Sos Aioli aromat cu tarhon




Aioli este o maioneza de usturoi aromat.Aceasta versiune este imbunatatita cu mustar si aromatul tarhon.

Ingrediente:

4 pastravi,capul si cozile eliminate
ulei pt uns/pulverizat
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru
10 crengute tarhon impartite
12 felii subtiri lamaie
1/4 cana maioneza light
1 1/2 Lingura mustar Dijon
1/4 lingurita usturoi tocat
crengute tarhon-optional

Pregatire:

Preancalzesti gratarul.Asezi pastravii pe o folie Al unsa,asezonezi cu sare, piper.Introduci in burta fiecaruia 2 crengute tarhon si 3 felii lamaie.Coci pe fiecare parte 6 min,incerci cu fuculita.In timp ce se face pestele,tarhonul ramas il tai cca 1 lingurita,combini cu maoineza,mustar si usturoi.Servesti pestele cu sosul de tarhon si decorezi cu o crenguta de tarhon,daca doresti.


Ies 4 portii:

Reteta si info nutritional aici:

Whole Trout with Tarragon Aioli

http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=1065568

Niciun comentariu: